Tävling.

2020-12-08
Bästa medlemmar i Princess Yacht Club.
Sommaren är slut sedan en tid tillbaka och de flesta av oss har väl lagt dyrgripen på land några månader framåt. Nu kan vi i Coronatider sitta hemma och tänka tillbaka på alla trevliga båtminnen från sommaren.
Många av er som är med i vår Facebooksgrupp är ännu inte medlem i Princessklubben Princess Yacht Club of Sweden och får ju då inte njuta av att föra vår vackra vimpel ej heller ta del av alla fantastiska rabatterbjudanden från våra appar på bland annat skärgårdskrogar, båttillbehör och även på Princesstillbehör och för endast 500 kronor om året får du tillgång till dessa rabatterbjudanden.
Vi utlyser nu en liten tävling för våra klubbmedlemmar och våra Facebook användare. Vi eftersöker trevliga reportage och trevliga, roliga och vackra bilder med ett litet reportage som vi kommer att publicera i vårt nästa nummer av vårt Princess Magazine. Bästa reportaget från någon sjötur/händelse kommer att belönas med 2 Princesspikétröjor. Andra pris blir ett års gratis medlemsavgift med allt vad det innebär.
Det händer mycket i Princessklubben just nu och passa därför på att gå med i klubben och i tävlingen.
Skicka ert reportage/bilder till info@princessklubben.se
Välkomna med bilder och reportage och varmt välkommen som medlem i Princessklubben, kontakta någon i styrelsen eller info@princessklubben.se

Med vänlig hälsning
Princessklubbens styrelse