Bas Förbund logo

Princessklubbens eskader 2023

2023-03-21

Hej alla Princessvänner!

Här kommer lite information inför eskadern.
Eskadern kommer att utgå ifrån Rindö Hamn som ligger vid det östra färjelägret på Rindö. Vi åker sedan via Skurusundet, Baggensstäket och förbi Saltsjöbaden ut till Smådalarö Gård.
Om ni vill ansluta längs rutten så går det också bra. Meddela detta i samband med er anmälan som ni gör till eveneman@pycs.se
Fredag 2/6,
Ankomst till Rindö Hamn valfri tid under eftermiddagen. Platser finns reserverade för oss och man blir anvisad en plats. Hamnavgift debiteras efter båtstorlek och görs upp av var och en.
Kl. 18.00 så bjuder klubben på välkomstdrink och lite tilltugg.
Kl. 20.00 så är det middag på restaurang Syrran och Jag, www.syrranparindo.se. Om vi blir tillräckligt många kommer vi att ha hela restaurangen för oss själva. Den ligger väldigt fint med utsikt över farleden in mot Stockholm.
Det dukas upp en Buffé enligt separat bilaga. Kostnad för buffen är 525: – och betalas direkt till restaurangen.
Lördag 3/6,
Fram till kl. 10.00 så finns det en frukostbuffé uppe på restaurangen för de som vill. Kostnad 125: – och vi behöver bli minst 10 personer. Detta behöver förbokas och även detta betalas direkt till restaurangen.
Ca 10.30 så räknar vi med att ha kastat loss och vara på väg. Vi åker långsamt tillsammans och turen tar ca 3 timmar.
Framme på Smådalarö Gård har vi också reserverade platser som man blir anvisad. Enligt deras hemsida är djupet i sundet knappt 2,5 m och man ska hålla sig i mitten. Hamnavgiften tillkommer även
här men dom vill att vi samlar ihop och gör en gemensam betalning.
Dom erbjuder en massa aktiviteter som man kan boka upp om man vill. Se Spa i skärgården – Smådalarö Gård Hotell & Spa – Strax utanför Stockholm – Sabis (smadalarogard.se) för mer info och
ev. bokning. Detta bokas själv av de som önskar direkt med deras bokning.
Alternativt så försöker vi om vädret tillåter anordna med lite gemensamma aktiviteter för de som vill.
Kl. 20.00 så är det middag. Fördrink serveras i anslutning till detta och tid för detta meddelas på plats. Middagen kommer bestå av en färdig 3-rätters middag. Menyn är idag inte satt så den meddelas senare. Kostnad för middagen är från 655: -. Slutligt pris meddelas då menyn är satt.
Lite praktiskt,
Båtplatser är ordnade både på Rindö och på Smådalarö. Kostnad för detta görs upp på plats. Man lägger sig på anvisad plats och man hjälps åt att förtöja båtar. Vi kommer att få tränga ihop oss så
man kan ev. få ha någon liggandes utanpå sig för att vi ska få plats.
Hamnkaptenerna vill veta hur många båtar och vilken storlek så meddela detta till oss så sköter vi kontakten med hamnkaptenerna.
Dryck beställs separat vid bordet på båda restaurangerna.
Allergier meddelas i förväg så försöker köken lösa det.
Då maten och antalet hamnplatser måste förbokas är anmälan bindande. Klubben vill därför också ha in delar av kostnaderna i förväg. Info kring detta kommer i samband med att en bekräftelse på anmälan skickas ut.
Den info vi behöver från er nu är,
• Antal personer som deltar på respektive middag.
• Storlek på den båt som deltar. Meddela om du inte avser att besöka någon utav hamnarna.
Hoppas att så många som möjligt har möjlighet att närvara på detta trevliga event.
Ni mailar er anmälan till evenemang@pycs.se och vi behöver ert svar senast 30/4.